fbpx

Online bemutatótermünk

Új Ducato

INNOVÁCIÓ-VEZÉRELT, TÖBB, MINT 40 ÉVE

Az Ön küldetéséhez igazítva

Az új Ducato több, mint 10.000 testreszabási lehetőséget kínál, hogy bármely küldetésnek meg tudjon felelni.

Új MultiJet motorok

Csúcsteljesítmény, rendkívüli megbízhatóság, csökkentett üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás, mindez köszönhető a kifejezetten haszongépjárművekre tervezett új generációs motornak.

Az első önvezető haszongépjármű kategóriájában

Több, mint 40 évvel ezelőtt a Ducato innovációt hozott szegmensébe. Haszongépjárművek között, az új Ducato elsőként hozza el az autonóm vezetés 2. szintjét. Ez azt jelenti, hogy az új Ducato lesz az Ön ”vezetési asszisztense”, ”aki” magasabb szintű biztonságot nyújt minden egyes úton: gyorsít, fékez és önállóan marad a sávon belül.

TECHNOLÓGIA

Hatékony munkavégzés hála a fejlett kommunikációs technológiának

A connectivity, avagy ”kapcsolódás” még sosem volt ilyen fontos haszongépjárművek esetén. Az új Ducato kategóriájának legjobb infotainment rendszerét kínálja a legújabb csatlakozási technológiákkal egyetemben, növelve ezáltal járművének és flottájának hatékonyságát.

BIZTONSÁG ÉS VEZETÉSTÁMOGATÁS

Az első önvezető haszongépjármű kategóriájában*

Teljesen megújult elektromos rendszerének és elektromos szervokormányának köszönhetően az új Ducatonál már számos innovatív biztonsági funkció érhető el, amelyek biztonságot nyújtanak a „munkahelyen” és stresszmentes vezetési élményt kínálnak egy „vezetési asszisztens” segítségével. A kettes szintű autonómia a Ducato-t az egyes szintről a többszörös ADAS-ba (Fejlett Járművezető-támogató Rendszerek) emeli, amely bizonyos esetekben elláthatja a kormányzást, a gyorsítás és a fékezés funkciókat.

*Hamarosan

KÉNYELEM ÉS VEZETÉSI ÉLMÉNY

Könnyebb munkavégzés a fedélzeten

Az új Ducato minden egyes részletét úgy tervezték, hogy a lehető legkényelmesebbé tegye a fedélzeten végzett munkát. A Keyless Entry & Go (kulcs nélküli nyitás és indítás) lehetővé teszi, hogy a kulcs munka közben egész nap a zsebében maradjon. Az elektromos rögzítőfék rendszer a klasszikus kéziféket gombbal kapcsolhatóvá alakítja át. Az új, Full LED-es fényszórók növelik a külső láthatóságot, az Eat & Work üléspad pedig dolgozó- vagy étkezőasztalként funkcionálhat.

ÚJ MULTIJET₃ HAJTÁSLÁNC

Haszongépjárművekre tervezve

Az új Ducato MultiJet₃ hajtáslánc széles választékot kínál, amely megkönnyíti munkáját minden lehetséges küldetés során. Az új Ducato MultiJet₃ motor (120 lóerős, 140 lóerős, 160 lóerős és 180 lóerős teljesítményszint) E6D Final homologizációval rendelkezik, kézi és automata sebességváltókkal kapható, mindez csökkentett zajszinttel és saját tömeggel, a kategóriájában legjobb üzemanyag-fogyasztással.

FŐBB JELLEMZŐK

RAKTÉRFOGAT

A hihetetlen sokoldalúság és az akár 17 m³ raktér lehetővé teszi a nagy méretű rakományok állandó biztonságban történő szállítását.

NÉGYSZÖG SZELVÉNYŰ RAKTÉR

A Ducato összes verziója tökéletes alappal rendelkezik, amely biztosítja a rakomány rugalmas elrendezhetőségét. A raktér emellett a legkülönbözőbb felépítményezési igényekre is megoldást kínál.

ALACSONY RAKODÁSI MAGASSÁG

Egyszerűsíti és ergonómikusabbá teszi a szállítást, megkönnyíti a mindennapi be- és kipakolást.

A KATEGÓRIA LEGJOBB TERHELHETŐSÉGE

A kategória legjobb teherbírása. Az egyetlen elsőkerekes haszongépjármű, amely akár 2,2t hasznos terhelhetőséget kínál Önnek.

RAKTÉR HATÉKONYSÁG

Azáltal, hogy kategóriájában a legjobb aránnyal bír a külső hossz – belső hossz terén, Ön ugyanazt az árumennyiséget kompaktabb módon tudja szállítani, mindezt jobb mozgékonyság és manőverezhetőség mellett.

EGY KÜLDETÉS, EGY MOTOR

4 féle teljesítményszint és 2 féle sebességváltó (AT-MT), kifejezetten haszongépjárművekre tervezve.

Ajánlatkérés

Ne maradjON le a legjobb ajánlatainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük aktuális ajánlatainkról, híreinkről.

© Schneider Autóház Kft. 2020