fbpx

Online bemutatótermünk

Fiat Ducato Készletről

Személyre szabott ajánlatok az NS Autóházban Pécsett.

Vannak dolgok, amire érdemes várni, és vannak dolgok, amire egyáltalán nem kell!
A Fiat Professional zászlóshajója, a Ducato készletről akár rögtön az Öné lehet!
Ráadásul az új 2020-as Ducato a tőle megszokott magas minőségen és hatékonyságon kívül most kedvezményesen megvásárolható.

 

Amennyiben készleten lévő 13 – 15 – 17 m3-es furgonok, vagy felépítményezhető szimplakabinos alvázak iránt érdeklődik, a Fiat Professional szintén nem okoz csalódást!

 

Ha Ön is szeretne mihamarabb részese lenni a Ducato-életérzésnek, akkor ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk, ahol szakképzett értékesítőink személyre szabott ajánlatokkal várják. DUCATO. ÖNNEK. AZONNAL.

Duplakabinos Fiat Ducato készletről!

A Ducato 38 éve biztosítja a különböző iparági szektorok szereplői számára a haszongépjármű által nyújtott élvonalbeli megoldásokat. Ráadásul a 2020-as modellévi Fiat Ducato, a legnépszerűbb márkamodell 7. generációja eddigi elődjeit felülmúlva, de a Ducatotól megszokott minőséget produkálva kedvezményesen vásárolható meg.

  • 7 személyes utaskabin
  • 2.3 MJet 140 LE-s dízelmotor
  • 2888 x 2034 mm-es gyári plató 
  • 5,9 m2-es rakodófelülettel
  • 3.5 t össztömeg
  • légkondicionáló
  • kar- és deréktámaszos vezetőülés

Ezeket és sok más kiegészítőt tartalmaz a duplakabinos Fiat Ducato, amely most nettó 6.499.000 Forintért az Ön Ducato-ja lehet. Erős, sokoldalú és nélkülözhetetlen. 

Ne habozzon és legyen Ön is minél hamarabb az új Ducato-érzésnek a része. Lépjen kapcsolatba velünk! DUCATO. ÖNNEK. KÉSZLETRŐL.

Kérjen ajánlatot !

Ne maradjON le a legjobb ajánlatainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük aktuális ajánlatainkról, híreinkről.

© Schneider Autóház Kft. 2020