fbpx

Online bemutatótermünk

Fiat Készletautóink

Azonnal elérhető modellek kedvezménnyel!

Fiat Készletajánlataink

Fiat 500 BSG Hybrid Edition

Az 1957 óta a Fiat utakon guruló védjegyeként funkcionáló 500-as modell most egy merőben modernebb kivitele érhető el készletajánlatunkban, ugyanis hibriddé alakult a legendás modell! A Fiat 500 1.0 BSG Hybrid Edition a már megszokott extravagánsággal, de egy sokkal komfortosabb motorindítással várja vevőjét. A BSG, azaz indítómotor-generátor felel a jobb gyorsulásért, a hibrid motornak köszönhetően pedig csökken az üzemanyag-fogyasztás. Ezenfelül grátiszként az ülés huzata a tengerekből összegyűjtött műanyaghulladékok újrahasznosításából alkották meg.

Kedvezményes ár: 4 400 000 Ft

Fiat Tipo Street Mirror

A készleten elérhető ezüst metál, 1.4-es Tipo Mirror modellünk kirívó stílusával és dizájnjával a legnyugodtabb bikát is feltüzelné. Sportos és lazán elegáns szedán, amely a Fiat márka egy magasabb szintjét képviseli! 6 fokozatú, manuális sebességváltójával pedig nincs akadály az utakon, teljesítménye kielégítő vezetési élményt nyújt a sofőrnek. A LED-es nappali menetfény csak még egyedibbé teszi a Tipo Mirror-t. Nem hiába, az utcára született!

Kedvezményes ár: 4 595 000 Ft

Fiat 500 X Lounge

Az 500 X Lounge a Fiat 500-as széria SUV-ja és nehézsúlyú bajnoka. A kis klasszikus családra tervezett változata sportos üléseivel és precíz formatervével a városi lét mindennapjait teszi élvezetesebbé! Fejlett technológia, magasfokú kényelem és teljes urbán életérzés. Vezetéstámogató technológiája nem csak az autózás biztonságát, de a vezetés komfortérzetét is növeli, az irányítás megoszlik, de az autó szinte kiszolgálja a sofőrt és kooperál akár a városi, akár az agglomerációs forgalomban. Uralja a várost az 500 X Lounge-dzsal!

Kedvezményes ár: 5 999 000 Ft

Fiat Tipo SW Mirror

A Fiat SW Mirror modellünk nem téveszthető össze semmilyen más gépjárművel! A gyönyörű ezüst metál kombi leginkább a családok kiszolgálója, hiszen a stílus mellett a Fiat ennél a modellnél a kényelemre fektette a hangsúlyt. A króm színű burkolat szinte az autó egészét befedi, amely rendkívüli exkluzivitást kölcsönöz a Fiat SW Mirrornak. 11 másodperc és már 100-zal száguldhat a véglen utakon. Kapcsolódjon könnyedén a Mirror digitális paneljére, és élvezze a technológia adta kapcsolódási lehetőségeket.

Kedvezményes ár: 5 352 000 Ft

Kérjen ajánlatot

Ne maradjON le a legjobb ajánlatainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük aktuális ajánlatainkról, híreinkről.

© Schneider Autóház Kft. 2020