fbpx

Online bemutatótermünk

A Tipo top választás!

Több a jóbol.

Fiat Tipo

A Tipo feltűnés nélküli mégis vonzza a tekinteteket. Letisztult mégis stílusos. Szolid mégis magával ragadó és exkluzív! Ez mindent elmond a modellről. A Fiat személygépkocsik egyik legkedveltebb típusa kívül és belül is egyaránt megnyerő, kifinomult és modern. Felkészült, hogy megismerje?

30 éves múltra visszanyúló gyökerek

Ha a Fiatra gondol valaki a Tipo az egyik első asszociáció, ami eszébe jut a haszongépjárművek mellett, ez pedig annak köszönhető, hogy ez egyik legkedveltebb és keresettebb típus az autómárka égisze alatt. A Tipo mostani formája az elmúlt évek során öltött testet, de maga a típus messzemenő történelemmel és múlttal rendelkezi. Az első Fiat Tipokat 1988 januárjában kezdték el gyártani a Fiat Ritmo utódjaként. Egy év múlva ’89-ben már az év autója címmel gazdagabban dübörgött a piacon, majd ’95-ben mint a klasszikus Tipo megszűnt.

Tipp-topp modell újragondolva

A Fiat azonban 2015-ben álmodott egy nagyot és visszahozta a közkedvelt modellt egy teljesen újratervezett köntösben, egy stílusosabb szedán formájában. Az autómárka később bővíteni kívánta a Tipo modellpalettáját, így mára már egy komplett Fiat Tipo család különböző modelljei várják az utasokat. Így született meg az 5 ajtós Tipo és annak különböző változatai (Fiat Tipo Sport vagy Street), az újabb szedának, valamint családra tervezett Tipo kombi.  Az élet változik, vele együtt pedig a Tipo is.

A Tipo család

Ismerd meg a családtagokat közelebbről is. A köztudottan közkedvelt típus rendkívül sokat gyarapodott és fejlődött 2015-ös visszatérése óta. Modelljei miden igényt kielégítve alkalmazkodnak a különböző célokhoz. Van fürgébb és sportosabb, van nagyobb és tágasabb és van klasszikus kompakt.

5 ajtós Tipo

Öt különböző 5 ajtós Tipo modell a bőség zavarának kedvéért. Az 5 ajtós Tipo kínálatban a Sport, az S-Design, a Lounge, a Mirror, valamint a Street érhető el. Mindegyiknek meg van a maga vonzereje és különlegessége, amely kiemelő őt a családból.

Tipo szedán

A Tipo szedánjai a Fiat egyik legstílusosabb gépkocsijai. Nem lógnak ki a Tipo családból maximum azzal, hogy esik modell sem ugyanolyan, viszont egy közös bennük: egyszerűen nagyszerűk!

Tipo kombi

A Tipo kombi változatai a család kedvenceivé válnak, ha egyszer közelebbről is megismerik ezeket a lojális autókat. Tágasak és az utazások és nyaralások legjobb utitársai.

Tesztvezetés - Ajánlatkérés

Ne maradjON le a legjobb ajánlatainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük aktuális ajánlatainkról, híreinkről.

© Schneider Autóház Kft. 2020