fbpx

Online bemutatótermünk

Új Fiat 500 Mild Hybrid Launch Edition

Felkészült? Ha a hibrid 500-as feltűnik, a város többé nem lesz olyan, mint régen.

Fiat 500 Mild Hybrid Launch Edition

Jellegzetes formaterve az egész világon ismert. A virgonc Fiat 500 Mild Hybrid Launch Edition készen áll, hogy a nyakába vegye a várost és az ismeretlen utakat, amelyhez már csak egy dolog hiányzik: Ön! Izgága kinézete ellenére rendkívül okos és kompakt autóról van szó, amely termete ellenére mégis komfortos négy utas számára. Fedezze fel az új hibrid 500-asban rejlő lehetőségeket!

Az örökzöld 500-as most még zöldebb

Védje Ön is a környezetet és a bolygót. Cselekedjen lokálisan, gondolkodjon globálisan! Fogyasszon kevesebbet!
Ezen eszme kezdeti kivitelezésére egy hibrid technológiával felszerelt autó a legoptimálisabb eszköz. Amellett, hogy hosszútávon a jövőre való tekintettel Ön is hozzátesz ahhoz, hogy csökkentse a károsanyag-kibocsátást, egy igazán különleges autóban ülve teheti ezt meg.

Az új Fiat 500 Mild Hybrid Launch Edition zöldebb, mint valaha köszönhetően az új, lágy hibrid motornak. A belső égésű motor és a 12V-os elektromos rendszer kollaborációja olyan teljesítményt eredményez, amely nem csak az utakon, de a környezetben is megmutatkozik. Csökken a fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás, a lítium-ion akkumulátorok pedig gyorsulásnál és lassításnál is újratöltődnek, így nincs szükség külső energiaforrásra. Az 500 Mild Hybrid Launch Edition fogyasztása csupán 3,9 l/100km, CO2 kibocsátása pedig 94 g/km.

500-as testben hibrid lélek: A hibátlan kompozíció

Az új hibrid 500-as most szélesebb perspektívákat nyit ki. A fekete nyitható tetővel az 500C Mild Hybrid Launch Edition-ben jobb kilátásunk nyílik a kacér fátyol- és bárányfelhőkre, valamint tiszta, kék égre.

A fényezben ott rejlik a természet iránti tisztelet, hiszen az 500C és 500-as modellek harmatcsepp zöld fényezése a zöld ideológia jegyében született meg. Ez a csodaszép tónus az új hibrid generáció védjegye!

Az új 500 és 500C Mild Hybrid Launch Edition stílusát tovább növeli a matt fekete és fehér elemekkel tűzdelt 16 colos alumínium felnik, amelyek eleganciát kölcsönöznek a klasszikus Fiat küllemének, centrumában az ikonikus 500-assal.

Az igazi stílus a bensőben lakozik

Mindent a lekerekített, gömbölyded formák és ívek dominálnak az új 500C és 500 Mild Hybrid Launch Edition-ben. Egységes, harmonikus és nyugalmat árasztó az enteriőr, amelyben a kormányt megragadva és a váltót fogva csodálattal figyel az ember. 

Rend és precíz elrendezés uralja a műszerfalat, amely infotainment jellegű intuitív TFT kijelzője és az okostelefon csatlakoztathatósági funkciója könnyűvé és szórakoztatóbbá teszi az utazásokat. A Seaquel™ műszálas ülések elegáns, impozáns és páratlan látványt nyújtanak. Anyaguk forradalmi eljárással, a Földközi-tengerből kihalászott újrahasznosított műanyaghulladékból készítik. Belül is mindenhol ragyog a matt harmat szín, például a műszerfalbetéten.

Egyszerűen intelligens

Minden az irányítása alá kerül, ha a hibrid Fiat 500-as modelljeit választja, hiszen TFT kijelzőjének köszönhetően állandóan értesülhet mi történik a gépkocsiban és Ön körül, kezdve az akkumulátor töltöttségtől az energiafelhasználásig. 

Csatlakoztassa könnyedén telefonját a 7 colos Uconnect™ HD infotainment rendszeréhez, hogy élvezetesebbé tehesse a vezetést kedvenc zenéivel, egyszerű telefonálással. Továbbá funkciók tárházát sorakoztatja fel, mint például a navigáció, valamint a hívások és üzenetek kezelése.

Tesztvezetés - Ajánlatkérés

Ne maradjON le a legjobb ajánlatainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük aktuális ajánlatainkról, híreinkről.

© Schneider Autóház Kft. 2020