fbpx

Online bemutatótermünk

Új Scudo

Megérkezett hozzánk a Fiat Professional korábbi multifunkcionális furgonja modern formában.

Jöjjön be és próbálja ki!

Elektromos vagy dízel?
Ön dönt!

Az új Scudo két változatban érkezik: egy dízelmotoros és egy teljesen új, tisztán elektromos, kompromisszumok nélkül.

Hatékony terhelhetőség

A külső kompaktság ellenére a rendelkezésre álló térfogat hihetetlenül nagy. A külső magasság mindössze 190 cm, a raktér akár 6.6 m3 és a hasznos teherbírás 1400 kg.

Olyan érzés vezetni,
mint egy személyautót

Az új Scudóval olyan érzés lesz a vezetés, mint egy személyautóval. A kényelmes vezetési pozíció és a kompaktság lehetővé teszi a stresszmentes munkanapot, még hosszabb utakon is.

A megfelelő rugalmasság
Az új Moduwork funkciónak

köszönhetően felfedezheti az összes lehetőséget az Ön igényeinek megfelelő belső tér kialakítására. Az új Scudo tehát nagy térfogatot és figyelemre méltó rakodási megoldásokat kínál, hogy bármilyen helyzethez alkalmazkodjon.

Két út, egy cél

Teljesítmény

A különböző- felszereltségi szintekhez és hosszhoz elérhető elektromos motor a Scudót a teljesítmény új és kompromisszumok nélküli szintjére emeli. Ezen kívül választhat a kétféle, 50 vagy 75 kWh-s akkumulátorok közül, munkájának megfelelően. A dízelmotorokhoz viszont a Scudo a motorok legszélesebb választékát kínálja négy különböző teljesítményszinttel, a 2.0 literes verziót az új 8 sebességes automata sebességváltóval kombinálják.

Elektromos kompromisszumok nélkül

Az elektromos motor kiváló teljesítményt nyújt kompromisszumok nélkül. Tegye próbára!

Kiváló dízel technológia

Négy teljesítményfokozat és kettő sebességváltó típus áll rendelkezésre: kézi vagy 8 sebességes automata.

Azonos terhelhetőség

Az elektromos változat rakodási kapacitása megegyezik a dízel változatéval, míg a hasznos teherbírása közel azonos. Válassza ki az igényeinek leginkább megfelelőt.

SCUDO MOTOROK

Az új Scudo belső égésű motoros változata négy csúcskategóriás teljesítményszintet kínál, amelyek kiemelkednek hatékonyságukkal és teljesítményükkel.

E-scudo

Bízza vállalkozását a kompromisszumok nélküli elektromos meghajtásra.

Az új e-Scudo a haszongépjármű piac D szegmensének legjobb motorválasztékára büszkélkedhet: akár 330 km* maximális hatótáv, 130 km/óra maximális sebesség, csökkentett töltési idők és nulla CO2. Készüljön fel egy új, simább, jobb gázpedál reakcióra, amely könyebb, szabadabb mozgást tesz lehetővé még a nagy forgalomban és a városközpontokhoz közeli területeken is. Válassza ki a vállalkozásának legmegfelelőbb akkumulátort, és takarítson meg töltési időt: akár 100 kWh egyenáramú töltéssel. Mindezt a rakodási mennyiség korlátozása nélkül. Az új e-Scudo ugyanazt a raktérfogatot garantálja, mint a dízel változat, akár 1.2 tonna hasznos teherbírással.

*75 kWh akkumulátor vegyes WLTP ciklusban

Méretek

A Scudo termékcsalád különféle változatokat, hosszúságú és terhelési megoldásokat tartalmaz, hogy megfeleljen az Ön legkülönlegesebb igényeinek. Válassza ki vállalkozása számára ideális Scudót.

Ajánlatkérés

Ne maradjON le a legjobb ajánlatainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük aktuális ajánlatainkról, híreinkről.

© Schneider Autóház Kft. 2020